Ny hamnkapten

Styrelsen vill härmed informera om att vi just tillsatt den vakanta tjänsten som hamnkapten i Marinan. Ny hamnkapten på heltid i Marinan blir Gustaf Hornö, nuvarande ägare av Skeppshandeln på Marinan. Gustaf kommer att tillträda sin tjänst redan på måndag 20/2.

Vi är väldigt nöjda med och förhoppningsfulla inför tillsättningen eftersom vi känner Gustaf som en engagerad, social och driven entreprenör med stark positiv känsla för Marinan.

Gustaf tillsätts i ett skede av många förändringar i Marinans administration.

Vi har ett nytt datasystem tillika ekonomisystem, nya leverantörer engagerade, avtal under omförhandlingar och vi är också en till stora delar ny styrelse som vill prova litet nya tillvägagångssätt i styre och skötsel av Marinan. Vi tror att såväl styrelse som personal kommer att kunna jobba bra tillsammans med Gustaf.

Ett faktum som upptagit oss en del har givetvis varit att reglera risken för jäv visavi Skeppshandeln. Juridiskt ombud har hjälpt oss med skrivningar i avtal för att försäkra oss mot detta. Styrelsen kommer att inträda i alla beslut som rör Marinans relation till Skeppshandeln.

Hur går det med Skeppshandeln nu då? undrar säkert en och annan medlem som varit nöjda med denna under 2016. Gustaf låter hälsa att hans fru Annika på sikt (är nu mammaledig) kommer att ersätta Gustaf som platschef i Skeppshandeln. För kommande säsong har Gustaf ordnat med personal som kommer att sköta den dagliga driften.

Vi ser fram emot säsongen 2017 och hoppas på alla medlemmars medverkan för en ännu bättre Marina och en trevlig stämning mellan oss alla.

Slutligen vill vi alltså hälsa Gustaf riktigt välkommen till tjänsten som vår nya hamnkapten.

 

Styrelsen